ФСБ провела спецоперацію з ліквідації бойовиків у Петербурзі

 

Федеральна служба безпеки Росії провела спецоперацію в житловій багатоповерхівці Петербурга. Як повідомили у відомстві, в результаті “заходу із затримання осіб, що перебувають у федеральному розшуку за звинуваченням в участі у незаконних формуваннях на території Північно-Кавказького регіону, було знищено” чотирьох із них, інформує “Фонтанка“.

Під час операції силовики оточили розшукуваних осіб у багатоповерхівці на Ленінському проспекті, 92, корпус 3. “У ході затримання бойовики чинили опір і відкрили вогонь із вогнепальної зброї. Вогнем у відповідь четверо осіб, що перебували в квартирі, були знищені”, – звітує ФСБ.

Як запевняють у спецслужбі, серед мирного населення та співробітників правоохоронних органів постраждалих немає.

Ще близько 10-ї ранку місцеві мешканці повідомляли у соцмережах, що будинок оточений людьми у формі спецназу, які “вносили всередину багато білих мішків”.

Згодом очевидці розповідали, що в будівлі сталися два вибухи. За інформацією журналістів, спецоперацію проводили за дорученням спецслужб Кабардино-Балкарської республіки.

Читайте також:
На Донбас прибув підрозділ Росгвардії, сформований із чеченців, – ГУР

Чеченець розчарувався та втік від бойовиків, щоб воювати за Україну. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна