У Києві заборонили концерт “короля російського шансону” Токарєва, який виступав у Криму. Його запросив Гордон

 

Російський американський співак Віллі Токарєв не зможе виступити в Києві через те, що раніше давав концерти в окупованому Криму. Про це повідомила “Комсомольская правда в Украінє” з посиланням на адміністрацію Національного палацу мистецтв “Україна”, де планувався концерт.

Вситуп 81-річного виконавця російського шансону планувався на 22 листопада ц.р. Цей факт підтвердив директор палацу “Україна” Роман Недзельський.

“Концерт Віллі Токарєва організовував [депутат Київради від БПП “Солідарність”, редактор газети “Бульвар…”] Дмитро Гордон, – розповів Недзельський. – Ми обрали дату, дали рекламу. Перед цим подивилися списки нев’їзних діячів культури – там Токарєва не було. Справа в тому, що в списку суцільно росіяни, а Токарєв – громадянин США”.

“Коли з’ясувалося, що в серпні 2015 року він був у Криму на відкритті винного фестивалю, концерт зняли. І, напевно, прізвище Токарєва в чорних списках з’явиться”, – додав директор.

“…Особисто моя думка – Віллі Токарєв своїм приїздом біди національній безпеці точно не зробив би. Але принцип є принцип… Я тільки прошу, нехай хтось організує концерт українського шансону”, – сказав Недзельський.

Повідомляється, що квитки на Токарєва ще не надходили в продаж, тож повертати потенційним глядачам нічого не доведеться.

Як відомо, раніше виступити в Україні не дозволили П’єру Рішару й Алессандро Сафіні, які перед тим гастролювали в тимчасово окупованому Криму.

Читайте також:
Депутат від БПП Гордон засудив перейменування Московського проспекту
на честь “нацистського прихвосня Бандери”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна