У Держприкордонслужбі проводяться обшуки у справі незаконної вирубки лісу

 

Правоохоронці проводять обшуки в будівлі Державної прикордонної служби. Про це сказав спікер Держприкордонслужби Олег Слободян в ефірі телеканалу “112 Україна“.

“Дійсно, близько 9:30 в Адміністрацію Держприкордонслужби увірвалися озброєні люди, як потім виявилося, це були співробітники спецпідрозділу МВС “Корд”, також департаменту по боротьбі з економічними злочинами, вони супроводжували слідчих військової прокуратури, яка нібито повинна здійснити виїмку документів у справі незаконної вирубки лісу. Однак, у такому шоу ніякої необхідності не було, тому що Держприкордонслужбу сама співпрацює зі слідством, відповідні матеріали розслідувань і пояснення давно були направлені в ГПУ. Тільки вчора ще один пакет документів був направлений в ГПУ”, – заявив він.

Постанови про обшуки пред’явили співробітники військової прокуратури, які розслідують кримінальні провадження за фактами незаконної вирубки лісу в Закарпатській області.

Слободян сказав, що правоохоронці під час обшуків намагалися заблокувати роботу системи управління підрозділами з охорони кордону.

Слідчі дії проходять у 3 службових приміщеннях Держприкордонслужби: у центральному офісі Державної прикордонної служби, Західному регіональному управлінні і Чопському прикордонзагоні.

Читайте також:
ГПУ з обшуком в НАБУ: “початок війни двох правоохоронних відомств”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна