На кордонах з Польщею утворився транспортний колапс. Зафіксовано близько 1760 автівок

 

Сьогодні в пунктах пропуску на кордоні з Польщею зафіксовано близько 1760 автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

“Саме велика кількість автівок, які водночас намагаються перетнути українсько-польський кордон на всіх напрямках, призводить до значних черг. При цьому переважна більшість подорожуючих є учасниками малого прикордонного руху“, – сказано в повідомленні.

Зокрема, черги спостерігалися в таких пунктах пропуску: “Краковець” – 400 транспортних засобів; “Рава-Руська” – 350;  “Ягодин” – 300; “Угринів” – 210; “Шегині” – 160; “Грушів” –150; “Устилуг” –120; “Смільниця” – 70.

Як зазначає відомство, збільшення пасажиро-транспортного потоку пов’язано із завершенням свят, що проходили на території Польщі.

Зазначимо, у Польщі 15 серпня відзначають Свято Війська польського. З нагоди празника центром Варшави пройшов військовий парад: понад тисяча солдатів, танки “Твердий” і “Леопард”, бойові машини, артилерійське спорядження і бронетранспортери. Над містом пролетіли гелікоптери, транспортні і реактивні літаки, пише “Польське радіо“.

Читайте також:
Польща відновлює малий прикордонний рух з Україною

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна