В Києві із банку зникли 210 тис. доларів, 23 тис. євро та 3 кг золота

 

В Києві в Подільському районі із банківської скриньки викрали золото та гроші. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Києві.

“Приїхавши на місце події, працівники поліції допитали потерпілого, який розповів, що два місяці тому, уклавши договір із банком, він залишив на тимчасове зберігання 210 тисяч доларів США, близько 23 тисяч євро та більше трьох кілограмів золота. Коли ж чоловік прийшов у банк, щоби забрати свої збереження, грошей і золота у скриньці не було. Також він повідомив, що ключ від скиньки постійно зберігав у себе та не губив його”, – сказано в повідомленні.

У повідомленні зазначається, що  правоохоронці вилучили банківську скриньку, ключ та два сліди відбитків пальців рук. Вилучене відправили на проведення експертизи.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Читайте також:
В центрі Києва у чоловіка вкрали 2 мільйони гривень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна