Швейцарець підпалив поїзд і порізав ножем сімох пасажирів. ОНОВЛЕНО

 

У Швейцарії чоловік підпалив вагон поїзда, а також напав із ножем на пасажирів, унаслідок чого семеро людей опинилися в лікарні з ножовими пораненнями і опіками.

Напад стався ввечері в суботу, 13 серпня, на північному сході країни, коли потяг наближався до станції Salez SG між містами Бухс і Зеннвальд, недалеко від Ліхтенштейну.

27-річний швейцарець, раніше несудимий мешканець кантону Санкт-Галлен, спочатку підпалив легкозаймисту рідину, а потім почав нападати на пасажирів у вагоні.

Постраждали сім осіб, у тому числі 6-річний хлопчик та двоє підлітків віком 17 років.

Важкі опіки отримав також і сам зловмисник. Його затримали на платформі.

ОНОВЛЕНО. Швейцарська поліція заявила, що 34-річна жінка та сам нападник померли від ран у неділю. Ще дві дівчини перебувають у важкому стані.

Мотив нападу поки залишається незрозумілим. Водночас правоохоронці вважають, що версія тероризму малоймовірна, пише “Бернер цайтунг”.

Читайте також:
Мюнхенський школяр влаштував масовий розстріл з нагоди ювілею теракту Брейвіка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна