У ГУР розповіли, як знервовані бойовики б’ють по своїх

 

З боку незаконних збройних формувань на Донбасі “збільшується кількість випадків нервових зривів серед офіцерів російських окупаційних військ, а також актів відкритої непокори та помсти по відношенню до командного складу”. Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ у зведенні за суботу, 13 серпня.

За даними ГУР, 9 серпня після значних втрат особового складу внаслідок повторного використання демаскованих вогневих позицій для обстрілів сил АТО у районі Авдіївки, бойовики окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ навмисно підірвали боєприпаси поблизу пункту управління бригади, у результаті чого важкі поранення отримав командир бригади Немогай Олександр Сергійович, 09.08.1956 р.н. Наразі він перебуває у важкому стані в Донецькій обласній клінічній лікарні ім. Калініна.

12 серпня ц.р. заступник командира гаубичного артилерійського дивізіону 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ Запольський Олександр Юрійович, 18.07.1980 р.н., перебуваючи у стані сильного нервового збудження, наніс важкі тілесні ушкодження начальнику артилерії бригади – кадровому офіцеру ЗС Росії. Підставою для дій Запольського стали погрози росіянина “застосувати зброю для примушення до виконання чергового наказу щодо обстрілів сил АТО та помешкань мирних мешканців”.

Читайте також:
Окупанти запланували під Світлодарськом вибухову провокацію для картинки Life News, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна