У Севастопольській бухті помітили цілодобове чергування військових кораблів

 

У Севастопольській бухті кілька днів цілодобово чергують російські сторожові катери й кораблі. Про повідомляє “Крим.Реалії” з посиланням на очевидців.

Кораблі з’явилися з 7 серпня після подій на адміністративному кордоні з анексованим Кримом. Крім того, на виході з бухти помітили підводний човен. 10 серпня на рейді неподалік від входу в бухту чергували навіть три маломірні бойові кораблі.

Швидкохідні бойові катери стоять на варті і на деяких інших бухтах, де розташовані російські військові частини. На цілодобове чергування вони зазвичай заступають, коли є реальна загроза безпеки в прибережній зоні військовим комунікаціям чи ймовірність вторгнення супротивника.

11 серпня користувачі соцмереж повідомили про призупинення в окупованому Севастополі, який є базою Чорноморського флоту Росії, транспортного сполучення в бухтах. Зазвичай катера в севастопольських бухтах перестають перевозити пасажирів з центру міста на Північну сторону, коли військові кораблі виходять в море.

Читайте також:
На адмінкордоні з Кримом утворився транспортний колапс, пункти пропуску працюють з перебоями

СБУ встановила “червоний” рівень терористичної небезпеки в Криму та на Донбасі

Кримська провокація Кремля: Гляйвіц-2, сигнал для Заходу чи конвульсії?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна