Військова прокуратура почала розслідування “держзради” екс-нардепа Шепелєва

 

Військова прокуратура України почала розслідування щодо екс-нардеп Олександр Шепелєв, щодо нього зареєстровано кримінальне провадження за статтею “державна зрада”. Про це повідомив віськовий прокурор Анатолій Матіос у “Фейсбуці“.

“На підставі отриманих процесуальним шляхом документів та доказів Головною військовою прокуратурою (за дорученням Генерального прокурора Украіни) відносно Шепєлєва зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст.111 “державна зрада“. Дивіться копію заяви Шепєлєва про згоду служити ФСБ. Таких шепєлєвих у нас ще є у діючій Верховній раді. Не маю сумнівів. Ми вже йдемо їхнім феесбешним слідом”, – написав він

Також Матіос повідомив, що Шепелєв, окрім організації вчинення особливо тяжких злочинів проти особи(замовного вбивства), подався служити ФСБ Росіі, “продавши не лише власну совість ( душу він давно продав), а і власну Батьківщину, запопадливо гавкаючи звідти побитою собакою”.

Читайте також:
Екс-нардепа від БЮТ випустили з СІЗО у Росії в обмін чи то на $10 млн., чи то на покази проти Тимошенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна