Полковник ВДВ Росії, якого усунули від керівництва полком у “ДНР”, заспівав “Путін – х*йло!”

 

Російське військове керівництво усунуло від командування 9-м мотострілецьким полком морської піхоти 1-го армійського корпусу (так звана “армія ДНР”) полковника ЗС РФ Дмитра Бондарєва. Про це повідомляє Головне управління розвідки Мінборони України.

“На прийняття рішення командувачем Південного військового округу ЗС РФ про позапланову ротацію полковника Бондарева Д. Є. особливо вплинуло те, що на зауваження членів комісії він нецензурно вилаяв керівництво ЗС РФ та, заспівавши відому пісню [“Путін – х*йло!”] харківських ультрас, запропонував керівництву Росії “…самим піти повоювати з братами-слов’янами на сході України”, – йдеться в повідомленні розвідки.

За даними ГУР, командир 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) Бондарєв Дмитро Євгенович, 22.05.1971 р.н., на окупованих теренах Донеччини має документи прикриття на ім’я Коваленка Євгена Дмитровича.

До прибуття на територію України він обіймав посаду командира 51-го парашутно-десантного полку повітрянодесантної дивізії (Тула) Повітрянодесантних військ ЗС РФ.

Від керівництва 9 ошмсп його усунули за результатами перевірки комісією 1-го армійського корпусу через “неспроможність забезпечити належний рівень бойової підготовки та морально-психологічного стану особового складу”.

Тульським полком ВДВ він командував у 2013-2015 роках, також Бондарєв – учасник  чеченської кампанії 1995 та 2000 років.

Читайте також:
Розвідка викрила нову групу кадрових вояків РФ на Донбасі.
Один намагався “відмазатись” через суд

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна