ЗСУ укріплюють прикордонний з Кримом регіон і готуються до будь-якого варіанту розвитку ситуації

 

Українські військові продовжують посилювати прикордонний з Кримом регіон людьми і технікою. Про це повідомив спікер українського Генштабу Владислав Селезньов в коментарі “Крим. Реалії“.

“Проводиться робота для оперативного і ефективного реагування на ситуацію, яка може виникнути в зв’язку з можливими агресивними діями російської сторони“, – сказав він.

“Контрзаходів проводяться, природно техніка переміщається. Йде процес постійний, безперервний і системний. Українські військові готові до будь-якого варіанту розвитку ситуації. Все, що завгодно може бути, тому що ворог у нас непередбачуваний, тому ми готові до всього”, – запевнив Владислав Селезньов.

Нагадаємо, 7 червня  на адміністративному кордоні між тимчасово окупованою РФ Автономною Республікою Крим і Херсонською областю було призупинено пропуск громадян і транспорту на всіх КПВВ через блокування руху з російської сторони. За версією України,Росія проводить на півострові військові навчання. Пізніше рух через КПВВ “Чонгар” було відновлено повністю, “Каланчак” і “Чаплинка” певний час працювали лише на в’їзд у Крим. На КП утворилися великі черги.

Читайте також:
Росія перекинула в окупований Крим берегові ракетні комплекси “Бастіон”. ВІДЕО

На адмінкордоні з Кримом зафіксовано військові вертольоти та техніку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна