За минулу добу українська армія втратила одного воїна, ще п’ять зазнали поранення

 

За минулу добу, 8 серпня, один український військовослужбовець загинув, п’ятеро отримали поранення під час проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомив на брифінгу спікер адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

За даними розвідки, з боку противника протягом доби поранено дев’ятьох російських бойовиків, зокрема зі складу: 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) – чотирьох; 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) – одного; 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) – одного; а також трьох військовослужбовців ЗС РФ зі складу не встановленого підрозділу 2 АК (Луганськ).

Також, згідно з повідомленням ГУР МОУ, зафіксовано перекидання озброєння та військової техніки і паливно-мастильних матеріалів з території РФ.

“5-7 серпня ц.р. до населених пунктів прибули залізничні ешелони:

  • Донецьк – чотири вагони із запасними частинами до танків та  сім цистерн із паливно-мастильними матеріалами;
  • Кутейникове – чотири криті вагони та шість цистерн із паливно-мастильними матеріалами;
  • Іловайськ – п’ять танків (три Т-72 та два Т-64), три БМП-2, дві  152-мм самохідні артилерійські установки, п’ять вантажних автомобілів “Урал” та два вагони з особовим складом”, – повідомляє сайт розвідки.

Читайте також:
За минулу добу бойовики грубо порушили Мінські угоди

Доба в АТО: 11 військовослужбовців зазнали поранення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна