Ватажок “ЛНР” Плотницький зробив офіційну заяву

 

Ватажок “ЛНР” Ігор Плотницький зробив офіційну заяву, в якій наголосив, що робота окупаційної “влади” триває в звичайному режимі, а він проводить зустрічі.

“Всі необхідні розпорядження для забезпечення повсякденного життя і захисту Республіки я віддав негайно. Зараз робота влади триває у звичному режимі, а я регулярно проводжу зустрічі і наради”, – повідомив ватажок.

Також у звернення Плотницький подякував за підтримку “Федерації профспілок ЛНР”, “Суспільній раді”, колективам “міністерств” і “депутатів”, а також “главі” самопроголошеної “Донецької народної республіки” Олександру Захарченку.

“Життя продовжується. Закликаю співгромадян до стійкості, єдності і взаємовиручки”, – підсумував Плотницький.

Нагадаємо, позашляховик із Плотницьким, його водієм та охоронцем підірвався на перехресті вулиць Карпінського і Ватутіна в Луганську 6 серпня о 07:51 ранку.
За даними української розвідки, ватажок сепаратистів Луганщини у важкому стані – “це такі поранення, які не сумісні з життям“.
Як розповів команді спецмоніторингової місії ОБСЄ член “ЛНР” Владислав Дейнего, Ігор Плотницький був “у поганому стані і не в змозі приймати відвідувачів”.
Водночас керівник сепаратистського інтернет-ресурсу News Front Костянтин Книрик заявив, що Плотницький зазнав множинних, але нетяжких травм – у нього нібито діагностовано опік грудей, ураження рогівки, однак зір не втрачено, неглибокі поранення на лобі, осколкове в передпліччя, осколкові поранення від скла автомобіля, а також сильна гіпертонія.

Речник з питань АТО Олександр Мотузяник зазначив, що українська сторона не причетна до замаху на ватажка бойовиків “ЛНР”.

Читайте також:
Версії замаху на Плотницького: “свої”, сусіди з “ДНР”, Росія… В ЗСУ кажуть, що не причетні

Плотницького підірвали саморобним пристроєм, – спецмісія ОБСЄ

Плотницький через аудіо повідомив, що живий і здоровий, а підривали його американці

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна