Доба в АТО: 11 військовослужбовців зазнали поранення

 

За минулу добу, 7 серпня, 11 українських військовослужбовців отримали поранення під час проведення антитерористичної операції на Сході країни. Про це повідомив на брифінгу спікер адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Українські військовослужбовці зазнали поранень на позиціях біля населених пунктів Троїцьке, Авдіївка, Зайцеве Мар’їнка, Павлопіль.

При цьому Мотузяник визнав, що розвідка не має даних про втрати з боку бойовиків (третій день поспіль).

Також речник повідомив, що триває доукомплектація з’єднань російсько-окупаційних військ. Зокрема, 70 осіб прибули з Росії для входження до лав так званого “9-го полку” (Новоазовськ), і ще 50 осіб – до лав так званої “7-ї бригади” (Дебальцеве).  Він зазначив, що ці підрозділи противника протягом останніх місяців понесли важкі втрати внаслідок бойових дій на передовій.

Читайте також:
Бойовики знищили велику кількість будинків місцевих жителів на лінії розмежування. ФОТО

За минулу добу бойовики 61 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна