Втрати АТО: троє загиблих, четверо поранених

 

Протягом минулої доби, 6 серпня, в зоні проведення антитерористичної операції на Сході троє українських військовослужбовців загинули, четверо були поранені. Про це повідомив на брифінгу речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

“За минулу добу троє українських військовослужбовців загинули, ще четверо дістали поранення. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих”, – сказав Лисенко.

“Місце, де було найбільше втрат – Кримське: троє загиблих, двоє поранених. Це сталося внаслідок і вибуху, і обстрілів. Ще один поранений – Мар’їнка, і один поранений – Павлопіль. Теж все сталося під час обстрілів”, – уточнив речник АТО.

Водночас Головне управління розвідки МОУ другий день поспіль не повідомляє про втрати з боку бойовиків.

Полковник Лисенко зазначив, що на Луганському напрямку обстріли бути нетривалими, а кожен другий обстріл на Донецькому напрямку був мінометним.

За його словами, незаконні збройні формуванні вели обстріли по всій лінії фронту, спокійних ділянок не було.

Як повідомлялося раніше, за минулу добу бойовики 54 рази обстріляли позиції сил АТО.

Читайте також:
Плотницького підірвали саморобним пристроєм, – спецмісія ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна