З України видворили росіянина, який визначався між найманством у “ЛНР” і “ДНР”. ВІДЕО

 

СБУ спільно з прикордонниками видворила з України громадянина Російської Федерації, який приїхав в Україну для вступу до незаконних збройних формувань.

Як видно на фото оприлюднених документів ворога, його звуть Олег Олександрович Петров, 08.11.1963 р.н.

Олег Петров найманець Балаково

Його затримали на міжнародному пункті пропуску “Танюшівка” (Новопсковський район Луганської області) у районі проведення АТО, повідомляє прес-центр СБ України.

“Уродженець міста Балаково Саратовської області на початку липня ц.р. вже відвідував Луганськ через закритий пункт пропуску «Ізварине» (підконтрольний терористам). У місті він прийшов до пункту вербування бойовиків, де йому запропонували 15 тисяч рублів за «службу в бронетанкових військах». Найманець погодився і навіть почав проходити медогляд, але згодом відмовився від контракту, пояснивши це поганими умовами «праці» та ворожим ставленням місцевого населення”, – зазначено в повідомленні.

Потенційний бойовик повернувся до РФ, звідки автобусом “Воронеж – Бахмут” вирішив уже через Україну потрапити до терористів Донеччини (“ДНР”) та знову запропонувати послуги найманця.

Співробітники СБУ видворили іноземця з території України із забороною повторного в’їзду, зазначили в спецслужбі.

Читайте також:
На Луганщині бойовиків “армії ЛНР” вербують через газету, зарплата непогана. ФОТО

За достроковий розрив контракту з бойовиків “ДНР” почали здирати 3/4 платні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна