Стали відомі подробиці поранення шістьох військових на полігоні в АТО

 

Стали відомі подробиці поранення військових ЗСУ на полігоні в зоні АТО.

Граната вибухнула під час навчань у прифронтовому смт Розівка Запорізької області на кордоні з Донеччиною. Серйозно постраждали шість військовослужбовців. Про це розповів голова Незалежної профспілки медиків швидкої допомоги Анатолій Сидоренко.

“Вибух стався вчора (5 серпня) близько 12-ї години дня. Всіх солдатів госпіталізували. 30-річного військового – в операційну Розівської центральної лікарні. У чоловіка – розрив плечової артерії, ампутація фаланг правої руки, численні осколкові поранення тулуба та обличчя, травматичний шок третього ступеня, контузія”, – передає слова Сидоренка сайт 061.

Інших військових спочатку госпіталізували в хірургічне відділення Розівської лікарні, після чого перевезли у військовий шпиталь села Нікольське в Донецькій області.

У солдатів – осколкові поранення різних частин тіла.

Нагадаємо, раніше цього дня речник з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що 5 серпня на одному з полігонів у зоні АТО в ході занять з вогневої підготовки через несанкціонований підрив гранати дістали поранення шестеро військовослужбовців.

Читайте також:
НП на полігоні під Черніговом: загинули двоє військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна