У Міноборони не пройшли переатестацію 256 працівників

 

У Міністерстві оборони за підсумками атестації 256 працівників не підтвердили свою придатність для подальшої роботи на посадах. Про це в п’ятницю, 5 серпня, повідомив міністр Степан Полторак під час засідання комітету реформ Міноборони та Збройних сил України.

При цьому генерал армії Полторак зазначив, що в МОУ завершено реорганізацію.

“У Міністерстві оборони завершено реорганізацію підрозділів апарату. В рамках цих заходів кількість підрозділів було оптимізовано з 25 до 18, а їх чисельність зменшилась майже на 200 осіб”, – зазначив міністр.

За його словами, в ході реформування здійснено передачу повноважень від міністра оборони до його заступників, а від заступників – до директорів департаментів.
Повноваження для прийняття рішень делеговано разом з відповідальністю за результати роботи, ідеться в повідомленні прес-центру МОУ.

Нагадаємо, скорочення штатів шляхом атестації із застосуванням поліграфа в оборонному відомстві стартувала в березні цього року.

Читайте також:
15 із 25 керівників центрального апарату Міноборони не пройшли переатестацію

Міністр оборони розтлумачив суть масштабного скорочення й переатестації в його відомстві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна