В Одесі  відкрили вербувальний центр ВМС

 

В Одесі 1 серпня відкрили вербувальний центр Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Про це йдеться в повідомленні ВМС у “Фейсбуці“.

Зазначається, що основною метою є підвищення темпів комплектування кораблів та військових частин національного флоту військовослужбовцями військової служби за контрактом.

“Сьогодні ми робимо важливий крок на шляху створення професійних Військово-Морських Сил Збройних Сил України, – зазначив перший заступник командувача Військово-Морських Сил ЗС України контр-адмірал Андрій Тарасов. – Вербувальні центри українських ВМС допомагатимуть кандидатам з’ясувати переваги служби на флоті, обрати місце для проходження служби та супроводжуватимуть їх безпосередньо до укладання контракту”, – додав представник Командування ВМС ЗС України.

Таким чином, від сьогодні усі громадяни, які бажають пов’язати своє життя з вітчизняним військовим флотом, запрошуються до вербувального центру Військово-Морських Сил, який розташовується у бюро перепусток штабу Командування ВМС ЗС України за адресою: вул. Маріїнська, 4 (кут вул. Пироговської).

Читайте також:
В Міноборони анонсували кардинальне оновлення та відродження ВМС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна