АТО: триває “активне протистояння” з бойовиками в районі Авдіївки, Опитного та Луганського

 

Від початку доби 1 серпня до 18:00 штаб АТО нарахував 22 випадки відкриття вогню бойовиками по українських підрозділах в районі проведення антитерористичної операції.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів окупанти били по населених пунктах в районі Авдіївки та на околицях Горлівки, поблизу Троїцького та Невельського. Також противник застосовував кулемети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю поблизу Луганського.

“По обіді триває активне протистояння між ворогом та українськими захисниками в районі Авдіївки, Опитного та Луганського”, – повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку ще до світанку російські окупанти обстріляли з гранатометів опорні пункти сил АТО в Новомихайлівці. Вогонь з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї терористи вели в Гнутовому та Красногорівці.
Крім цього, серед дня поблизу населеного пункту Тарамчук ворог стріляв зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку вдень зберігалося відносне затишшя, йдеться у звіті.

Читайте також:
Росія вирішила видати Україні екс-бойовика “ДНР”. ДОКУМЕНТ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна