Завдяки ProZorro ДСНС зекономила на купівлі 98 пожежних машин 25 млн. грн.

 

Державна служба України з надзвичайних ситуацій провела тендер на закупівлю автомобілів для пожежогасіння і рятувальних робіт через електронну систему закупівель ProZorro на загальну суму 394 млн. 443 тис. 720 грн.

Завдяки системі ProZorro економія бюджетних коштів склала близько 25 млн. грн., що дозволить найближчим часом здійснити додаткову закупівлю спеціальної пожежно-рятувальної техніки, повідомила прес-служба ДСНС.

До участі в закупівлі надійшли тендерні пропозиції від двох учасників: ТОВ “Промислова компанія “Пожмашина” і ВАТ “Виробниче об’єднання “Автотранспортник”.

За результатами аукціону, що відбувся 26 липня, найбільш економічно вигідну пропозицію подало ВАТ “Пожмашина” – 369 млн. 498 тис. 220 грн. за 98 пожежно-рятувальних автомобілів.

Читайте також:
Для розкрутки системи ProZorro Мінекономрозвитку починає рекламну кампанію з Хабарменом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна