Бразилець із “Шахтаря” заявив, що Донецьк окупований російськими військовими

 

Півзахисник ФК “Шахтар” (Донецьк), гравець збірної Бразилії Барнард заявив, що неправильно було б втекти із “Шахтаря” після того, як у Донецьку почалася війна.

“У мене є зобов’язання перед клубом. Це був мій вибір. Хоча проблеми з тренером і ситуацією у країні, звичайно, підштовхували шукати інші варіанти”, – сказав футболіст в інтерв’ю бразильському виданню Globo.

“Хочеться працювати там, де пропонують безпеку, спокій і щастя. Але президент (Рінат Ахметов) робив усе, щоб заспокоїти гравців”, – додав 23-річний Бернард Анісіу Калдейра Дуарте.

За словами Бернарда, наразі в Україні трохи спокійніше. Хоча й досі проблеми, але вони далеко від футболістів.

“Ми перебуваємо в столиці. На жаль, не можна передбачити, коли вдасться повернутися у Донецьк і грати на своєму стадіоні. Багато в чому через те, що місто частково зруйноване. Воно (місто Донецьк) окуповане якимись російськими військовими”, – цитує Бернарда “Трибуна“.

Читайте також:
Клуб Ахметова продав свого найкращого футболіста в Китай за шалені гроші

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна