Російські окупанти ріжуть донбаські підприємства на металобрухт

 

Російські окупаційні війська в ОРДЛО знищують підприємства та інші об’єкти інфраструктури на окупованих територіях заради особистого збагачення. Простіше кажучи – продають на металобрухт.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на офіційній сторінці у “Фейсбуці“.

“Зафіксовано чергові випадки розкрадання майна та знищення об’єктів інфраструктури тимчасово окупованих територій сходу України в інтересах незаконного збагачення командування російських окупаційних військ”, – ідеться в повідомленні.

Зокрема, за даними розвідників, 29 липня командир 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК організував вивезення залишків устаткування виробничих цехів та матеріальних засобів Чорнухинської виправної колонії №23 (Перевальський район) із метою подальшого продажу.

А 25-29 липня “в приватних інтересах командира 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ особовим складом ремонтної роти бригади проводиться демонтаж та вивезення металевих конструкцій з території колишнього ВАТ “Донецький завод хімічних реактивів” (м. Донецьк, вул. Умова 1) для продажу як металобрухту”.

Читайте також:
ГУР: російський офіцер-штрафник в “ДНР” купує вищу посаду за вкрадений брухт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна