На Київщині горить сміттєзвалище, існує загроза зсуву

 

На Київщині сталася пожежа на сміттєзвалищі. про це йдеться в повідомленні прес-служби ДержНС у Київській області.

“28 липня о 21:26 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про загорання на комунальному сміттєзвалищі поблизу м. Узин (власність КП ЖКГ №1 м. Узин). На місце виклику направлено черговий караул 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Узин 5 чоловік особового складу та черговий караул 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква 3 чоловік особового на чолі з оперативним черговим, помічником начальника зміни з питань оперативного реагування по м. Біла Церква”, – сказано в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, пожежу вдалось локалізувати о 21: 54 на площі 50 м2.

Повідомляється, що гасіння пожежі призупинено у зв’язку загрозою обвалу.

В зв’язку з загрозою зсуву сміття в кар’єр глибиною 7 м роботи по гасінню призупинено. На місці події залишається на чергуванні 1 автоцистерна та 5 людей особового складу м. Узин. На 29.07. заплановане залучення бульдозера та подальше гасіння з засипанням місця горіння ґрунтом”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
В КМДА запевнили, що львівське сміття не захоронюється на столичних сміттєзвалищах

У Києві забруднення повітря перевищує допустимі норми в 5 разів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна