Деканоїдзе підсумувала важкий день поліції: Відсутність провокацій – заслуга “старих і нових”

 

Відсутність ексцесів у Києві в день акцій УПЦ Московського патріархату, 27 липня, – результат коміткої праці Національної поліції. Про це наприкінці доби написала в соцмережі голова НПУ Хатія Деканоїдзе.

“Сьогодні поліція працювала злагоджено і не допустила жодної провокації під час хресного ходу.
Ми до цього дня готувалися довго, відпрацьовували план. Хлопці не спали кілька днів, приїхали з усієї України підтримати правопорядок в Києві. Результат на лице: провокацій немає, люди були в безпеці і місто теж”, – написала голова Нацполіції.

“Так, до нас є питання, є завдання, проблеми, але я хочу сказати, що ті, хто став на захист громадян, сьогодні заслуговують на краще – починаючи з зарплат і закінчуючи найголовнішим – вашою довірою в подібних ситуаціях”, – наголосила Деканоїдзе.

“Мені здається, що минула ціла вічність, поки ми з трас і до трас вели віруючих, оперативно контролюючи ситуацію, не допустивши провокацій.
Це заслуга багатьох людей – “старих і нових”, які люблять і цінують свою роботу, хоча, може, багатьом у це важко повірити”, – зазначила пані Хатія.

Вона підкреслила, що поліція не залучається в політику й релігію.

“Ми поліцейські і виконуємо завдання: не ризикувати людьми і напарниками”, – резюмувала очільниця НПУ.

Читайте також:
Під час ходи МП затримали шістьох проросійських активістів

Поліція завадила націоналістам розбити наметові містечка для “оборони” Києва від хресної ходи УПЦ МП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна