Життя бійця АТО від “сепарської” кулі врятували пачка гривень і кредитка. ФОТО

 

Життя бійця ЗСУ в Авдіївській промзоні врятували пачка грошей і пластикова банківська картка в кишені. Про це в соцмережі повідомив волонтер Павло Кащук, який допомагає снайперам і зараз перебуває в цьому районі зони АТО.

“У промзоні Авдіївки сьогодні в одного нашого чувака свято – в нього влучили, але майже не поранили”, – написав волонтер.

За його словами, куля з СВД (снайперської гвинтівки Драгунова) влучила в кишеню, де була певна кількість купюр і кредитка “Приватбанку”. Куля пробила всю цю пачку і встряла в м’які тканини.

Кащук визнає, що це не пряме влучання. “Схоже, був кінець льоту або рекошету, не важливо. Все одно, якби не ця “величезна” АТОшна зарплата, зайшла б глибше”, – написав волонтер.

Тепер боєць скаржиться, що не може зняти гроші. “Відновити карту не відпускають, а найближчий банкомат – не “Приват”, – зазначив Кащук.

У дописі він попросив, аби керівник банку з інформаційних технологій Дмитро Дубілет допоміг бійцеві зробити нову картку без особистої присутності, за підтвердженням волонтерів.

При цьому Кащук оприлюднив фото картки грошей, на яких видно, що купюри переважно одногривневі, а картка пробита лише збоку і, за словами волонтера, тріснута.

Читайте також:
Гроші в камуфляжі. Скільки насправді платять в ЗСУ 2016 року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна