Одеському судді-стрільцю продовжили арешт без застави

 

Апеляційний суд Києва продовжив до 18 вересня термін утримання під вартою судді Малиновського районного суду Одеси Олексія Бурана, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди. Рішення ухвалено на засіданні суду в середу, 27 липня, повідомляє прес-служба суду.

Цього дня суд розглянув апеляційну скаргу прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 21 липня 2016 року.

Апеляційний суд Києва постановив скасувати ухвалу Солом’янського суду, якою частково задовольнялося клопотання прокурора та продовжено строк тримання під вартою до 10 вересня 2016 року з визначенням застави у розмірі 300 мінімальних заробітних плат, що становить 435 тис. грн., щодо Бурана О.М.

Колегія суддів Апеляційного суду міста Києва винесла нову ухвалу продовжити підозрюваному Бурану строк тримання під вартою на 2 місяці строком до 18 вересня 2016 року включно без визначення розміру застави.

Ухвала апеляційного суду оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 29 березня суддя Буран відкрив вогонь по бійцях НАБУ з травматичного пістолета і зник при спробі його затримання за отримання хабара в півмільйона гривень. Пізніше він потрапив до лікарні, звідки втік. 31 березня Верховна Рада дозволила затримати і арештувати Бурана. Його арештували 1 квітня.

Читайте також:
НАБУ закінчило досудове розслідування у справі судді-стрільця Бурана

У мережу виклали відео виступу й затримання судді-стрільця. “Опоблок” став на його захист

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна