У Харкові горить апеляційний суд

 

Сьогодні, 26 липня о 12:38 сталася пожежа у триповерховій будівлі апеляційного суду Харківської області на площі Небесної Сотні, 36. Про це повідомляє ГУ ДержНС  у Харківській області.

Повідомляється, що горіло перекриття між першим та другим поверхами.

“До місця пожежі було направлено 7 підрозділів ДСНС на автоцистернах та 2 відділення на автодрабинах у складі 50 рятувальників. На час прибуття рятувальників площа пожежі склала близько 20 кв.м. Вогонь охопив дерев’яні конструкції перекриття між першим та другим поверхами. Через пустоти в конструкціях дим розповсюдився на верхні поверхи. Складності в ліквідації пожежі додавало те, що будівля суду була старої забудови, з пустотами в стінах та дерев’яними  конструкціями. Завдяки оперативному втручанню рятувальників вдалось запобігти розповсюдженню вогню на інші приміщення будівлі. Постраждалих людей немає“, -сказано в повідомленні.

О 13:30 пожежу було локалізовано, наразі триває ліквідація.

Сума заподіяних вогнем збитків та причина виникнення пожежі наразі встановлюється. Однією з головних версій є коротке замикання електропроводки під навісною стелею у приміщенні на першому поверсі.

Читайте також:
У центрі Львова палав дах старого будинку

В Києві горів районний суд. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна