“Опоблоківці” Рабинович і Мураєв створили нову партію з Коцабою

 

Депутат-спиочник від “Опозиційного блоку” Вадим Рабинович та колишній член цієї фракції, мажоритарник із Харківщини Євген Мураєв створили нову партію “Життя”. Про це Мураєв написав на своїй сторінці у соцмережі.

Партія створена на основі партії Рабиновича “Центр”, яка у 2014 році увійшла в “Опоблок”.

У вівторок, 26 липня, відбувся з’їзд нової партії, яка планує зайняти ту саму опозиційну нішу.

Рабинович залишився головою партії, Мураєва обрано головою політради.

Євген Мураєв також оприлюднив у “ФБ” фото зі з’їзду разом з івано-франківським журналістом Русланом Коцабою.
Нагадаємо, раніше суд дав Коцабі 3,5 роки ув’язнення через його заклики до зриву мобілізації й перешкоджання діяльності Збройних сил в особливий період. Однак нещодавно його випустили з в’язниці, виправдавши повністю.
Як відомо, у 2014 році журналіст Коцаба кілька разів їздив на Донбас та на телеефіри до Москви, висвітлюючи альтернативний Києву погляд на російську агресію проти України.

Коцаба Мураєв

 

“Руслан у житті саме такий, яким я його й уявляв: ввічливий, добрий, відкритий. З твердим характером. Справжня незломлена людина”, – написав про нового політичного соратник Євген Мураєв.

Як відомо, Мураєв і Рабинович вважаються власниками новиннєвого каналу News One, на якому днями гостювала Надія Савченко. Інтерв’ю в неї брав сам Мураєв.

Раніше Вадим Рабинович також оголошував про намір вийти з фракції “Опозиційний блок” і розвивати свою партію “Центр”. Однак заяву про вихід з фракції так і не написав, побоюючись втратити депутатський мандат.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна