Аваков володіє секретною інформацію щодо вбивства Шеремета

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підтвердив, що слідство має невідому широкому загалу інформацію в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, розкриття якої вважає поки недоцільним в інтересах розслідування. Про це Аваков сказав на брифінгу.

Він повідомив також, що Нацполіція оголосила винагороду розміром 200 тис. гривень за інформацію про осіб, причетних до вбивства Шеремета.

“Національна поліція повідомляє про те, що ладна заплатити винагороду 200 тис. гривень за будь-яку інформацію, що допоможе розкрити й успішно розслідувати справу… Якщо в когось є така інформація прохання звернутися в органи національної поліції”, – сказав він.

Водночас міністр вважає безпідставним обвинувачення на адресу першого заступника голови Національної поліції Вадима Трояна у причетності до стеження за Шереметом.

“Абсолютний фейк, який викинуло одне з видань – “зливний бачок”. Абсолютно необґрунтовані фотографії, абсолютно необґрунтована придумана версія. Жодного відношення до реальності це не має”, – прокоментував міністр чутки про можливе стеження підопічних Трояна за журналістом.

Аваков наголосив, що розслідування вбивства Шеремета проводять дуже компетентні слідчі.

Читайте також:
Поліція залучила відео із закладкою вибухівки під авто Шеремета як доказ,
але просить не гнатися за сенсаціями

Луценко вижене з органів тих, хто зливає в інтернет відеодокази у справі Шеремета

У Мінську поховали журналіста Шеремета, вбитого в Києві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна