Жебрівський повідомив про надходження 2,2 млрд. грн. на рахунки області

 

На рахунки Донецької військово-цивільної обласної адміністрації надійшли 2,2 млрд. гривень коштів загального фонду, переміщених з тимчасово неконтрольованої території для відновлення регіону. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський у “Фейсбуці“.

“2,2 млрд. гривень коштів загального фонду, переміщених з тимчасово неконтрольованої території, вже надійшли на рахунки області. Будівельні проекти затверджено. Підрядників усіх робіт визначатиме виключно система електронних торгів Прозорро”, – написав він.

Також Жебрівський повідомив про рішення створити постійно діючу робочу групу.

“До її складу увійдуть представники всіх профільних департаментів: освіти, науки, фінансів, економіки, охорони здоров’я, ЖКГ, інвестицій, базових галузей. Члени робочої групи працюватимуть безпосередньо на місцях і прийматимуть як документацію, так і введення об’єктів в експлуатацію”, – зазначив він.

“Реалізація інфраструктурного плану – це візитівка обласної влади. Корупційні спроби каратимуться суворо і публічно. Від того, наскільки ефективно ми використаємо кошти, залежить дуже багато для майбутнього Донбасу”, – підсумував Жебрівський.

Читайте також:
Жебрівський каже, що місцеві бойовики на Донбасі вже не мають бажання воювати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна