Українську військову продукцію включили до каталогу НАТО

 

Військову продукцію державного концерну “Укроборонпром” включено до каталогу НАТО. Про це на прес-конференції в Києві повідомив генеральний директор концерну Роман Романов, пише “Військова панорама“.

“Продукція підприємств “Укроборонпрому” розміщена в цьому каталозі, і нею можуть скористатися наші західні партнери”, – сказав Романов.

Він також додав, що 60 фахівців концерну вже отримали сертифікати з питань стандартизації продукції щодо норм НАТО.

На початку березня 2015 року “Укроборонпром” отримав доступ до головного каталогу НАТО з логістики, що, за словами керівництва концерну, дозволило підприємствам українського оборонно-промислового комплексу вийти на європейський ринок озброєння. Уже в квітні минулого року в концерні заявили про плани протягом трьох років здійснити перехід українського оборонно-промислового комплексу в виробництві зброї на стандарти НАТО.

Читайте також:
НАТО поглибить співпрацю з Україною

НАТО й Україна запустили трастовий фонд для розмінування на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна