Бойовики зосередили обстріли на Маріупольському напрямку

 

Бойовики 20 разів обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) у понеділок. Про це сказано в повідомленні  штабу АТО.

Епіцентром напруги залишається Маріупольський напрямок. Зокрема, із заборонених Мінськими угодами 122 мм самохідних установок та 120 мм мінометів противник бив по опорних пунктах Сил АТО в Талаківці. Крім цього, 120 та 82 мм міномети окупанти застосували у Красногорівці, а згодом до обстрілу долучили танк. З гранатометів противник вів вогонь по Гнутовому та Мар’їнці, а великокаліберні кулемети задіяв під Новоселівкою.

На Донецькому напрямку із 122 мм артилерії та 120 мм мінометів російські війська відкривали вогонь по наших укріпленнях в Авдіївці. Також з БМП вони стріляли в Пісках, з гранатометів – в Опитному та великокаліберних кулеметів під Троїцьким.

На Луганщині з опівночі та упродовж дня ворожа зброя – “мовчала”.

Читайте також:
За добу в АТО загинули троє воїнів

АТО: 58 обстрілів, бій під Авдіївкою з ворожими диверсантами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна