У Сирії загинув ще один російський військовий

 

Російський військовий загинув у Сирії в результаті підриву на міні. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на міноборони РФ.

За інформацією МО Росії, контрактник Микита Шевченко загинув під час супроводу колони з продуктами для місцевих жителів у провінції Алеппо.

“На в’їзді в населений пункт поруч з автомобілем стався підрив закладеного бойовиками саморобного вибухового пристрою”, – інформують у російському військовому відомстві.

Натомість західні ЗМІ повідомляють про загибель внаслідок вибуху в Алеппо 38 солдатів урядової армії Башара Асада.
За інформацією BBC, опозиційне озброєне угруповання “Тувар аш-Шам” прорило тунель під колишнім будинком дорожньої поліції Алеппо, який використовується урядової армією, і підірвала його.

Хай там як, включаючи Шевченка, російська влада офіційно підтвердила загибель 14 військових з початку інвазії доСирії.

Російська військова операція в Сирії почалася у вересні 2015 року. У березні президент Росії Володимир Путін наказав вивести з Сирії більшу частину військ, проте в країні зберігається присутність і російської авіації, й сухопутних сил.

Читайте також:
В інтернет виклали відео знищення російського гелікоптера в Сирії.
Убитий полковник імовірно воював на Донбасі. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна