Ситуація в зоні АТО загострилась

 

Бойовики 40 разів обстріляли позиції сил АТО 23 липня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу АТО.

“Ситуація в районі проведення АТО загострилася, проте повністю контрольована українською армією. З опівночі та упродовж дня російські окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України”, – сказано в повідомленні.

На Донецькому напрямку із забороненої Мінськими домовленостями 122 мм артилерії бойовики обстріляли укріпленнях ЗСУ в Авдіївці та Опитному. Також 120 мм міномети противник застосував двічі в Авдіївці і тричі – в Новоселівці Другій. Під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили наші воїни в Майорську, Авдіївці та поруч шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети ворог задіяв під Троїцьким.

На Маріупольському напрямку із 120 мм мінометів бойовики били по Чермалику, Гнутовому та Новогригорівці, а з мінометів калібру 82 мм тричі обстріляли Красногорівку. Також, під гранатометний вогонь потрапили підрозділи Сил АТО в Новотроїцькому і Талаківці, поблизу Новогригорівки супротивник стріляв з танку, а під Широкиним та Мар’їнкою вівся снайперський вогонь.

Неспокійна ситуація склалася в районі Новозванівки, що на Луганському напрямку. Тут бойовики обстріляли укріплення сил АТО із 122 мм самохідних установок, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, зенітних установок та стрілецької зброї. Крім цього, 122 мм артилерію, міномети калібру 82 мм та гранатомети ворог задіяв під Новоолександрівкою, а також танк – в районі Попасної.

Читайте також:
Бойовики під Авдіївкою навмисно спалили власний “Град”, помстившись командирці з МВС за крадіжку телефонів

За добу в АТО шестеро поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна