Савченко оцінила свою роботу в Раді на трійку, проте вже готова стати президентом-диктатором  

 

Надія Савченко переконана, що політичну систему в Україні можна змінити лише згори, і для цього вона мусить стати президентом. Про це вона заявила в інтерв’ю DW.

При цьому Савченко не виключила необхідності періоду диктатури.

“Щоб змінити повноваження президента, структуру країни, закони перезапустити, щоб вони діяли для людей, побороти корупцію – треба стати таким диктатором, який має все в своїх руках. Для того, щоб повернути цю владу народу і зробити так, щоб більше ніколи владу в народу не забрали”, – зазначила Савченко.

На запитання про президентські амбіції Надія Савченко відповіла, що вважає такий розвиток подій радше необхідністю.
“Я відповідала, що не хочу, але я відповідала, що можу. А тепер я, напевно, відповім, що, швидше за все, вже мушу“, – сказала депутатка від “Батьківщини”, звільнена в травні ц.р. з російського ув’язнення.

В ефірі телеканалу “112 Україна” 23 липня Савченко оцінила свою роботу в Раді  на три з плюсом.

“Зроблено, напевно, за два місяці чимало. Мої помічники відкривають і показують, дивися, скільки зробили інші, а скільки ти. Поки я не розібралася, що дійсно потрібно, я і не пишу. У мене тільки два місяці роботи, а не два роки і не 25 років при владі. Тому я вважаю, що за два місяці я оцінюю себе на трійку з плюсом, десь так. Але не зупиняюсь, потрібно працювати. Не все виходить, не все просто”, – визнала вона.

Також Надія Савченко розкритикувала діючий  Кабмін на чолі з прем’єром Володимиром Гройсманом.

“Заочно я бачила старий, новий я бачу зараз. Немає роботи, є імітація роботи. Нічого не діє, в країні не скручено все так, щоб механізм запрацював як одне ціле. Щось відбувається постійно, одне іншому всупереч шкодить. Я не бачу будь-якої роботи, яка пішла б на користь”, – заявила вона.

Савченко вважає, що “простіше перезапустити механізм по-новому”, щоб виправити ситуацію, на думку, потрібно “знести голову і перезапустити заново”.

Нагадаємо, за даними соціологів, Надія Савченко зараз є найпопулярнішим українським політиком.
Сама вона вже заявляла, що якщо її попросять бути президентом – вона стане президентом.

Читайте також:
Савченко, гадюка і троянський кінь: соцмережі коментують заяву Наді-Пулі про примирення з “ДНР/ЛНР”

Савченко знову побувала в АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна