Полторак вигнав з армії замкомбрига, який продавав боєприпаси

 

Міністр оборони Степан Полторак звільнив зі Збройних сил в.о. заступника командира 53-ї окремої механізованої бригади, який учора, 22 липня, був затриманий за продаж озброєння та боєприпасів. Про це міністр написав у суботу на своїй сторінці в соцмережі.

“Прийняв рішення розжалувати до рядового та звільнити зі служби у Збройних силах України виконуючого обов’язки заступника командира 53-ї окремої механізованої бригади, який був затриманий за продаж озброєння та боєприпасів”, – повідомив Полторак.

“Тим, хто заробляє на крові та зраджує присязі, немає місця у військовому колективі”, – додав міністр.

Як відомо, вказаний офіцер продавав боєприпаси цивільним особам, за оцінками деяких ЗМІ – бойовикам.

“Встановлено, що вказаний військопосадовець, будучи залученим до проведення АТО на території Донецької області, упродовж червня-липня 2016 року з метою особистого збагачення збув цивільній особі понад 5 тисяч одиниць бойових припасів (патрони калібру 7,62 мм та 5,45 мм, гранати РГД-5), за що отримав 66 800 гривень”, – повідомляв прес-центру ГПУ.

Читайте також:
У зоні АТО затримали замкомбрига 53 омбр, який продавав боєприпаси наліво

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна