Окупаційна влада Севастополя заборонила мітинг біля “офісу Путіна”

 

Окупаційна влада Севастополя заборонила проводити мітинг на площі Нахімова в центрі міста, аргументувавши це тим, що поблизу розташовані режимні об’єкти та “офіс Путіна”.
Про це повідомляють “Севастопольські новини”.

22 липня активісти запланували передвиборчий мітинг “Наказ севастопольців кандидатам в депутати Державної думи РФ”. На ньому повинні були бути присутніми близько 500 осіб.

Однак, як заявили в “департаменті внутрішньої політики” Севастополя”, “на площі Нахімова розташований ряд об’єктів з особливим режимом роботи, в тому числі повноважне представництво президента Росії в Кримському федеральному окрузі і технічне управління Чорноморського флоту РФ, в безпосередній близькості від яких проведення публічних заходів не рекомендується, щоб уникнути порушення роботи”.

Окупаційна адміністрація запропонувала три інші місця на вибір для проведення мітингу.

Активісти вважають такі дії необґрунтованими.

“Так як обґрунтовану і мотивовану пропозицію про зміну місця проведення мітингу я не отримував, і якщо не отримаю її в відведений законом триденний термін, то вважаю проведення мітингу узгодженим”, – заявив один з активістів.

Він подав заяву “Про забезпечення охорони громадського порядку під час проведення мітингу 22.07.2016 р з 18:00 годин до 20:00 годин на пл. Нахімова в м. Севастополі”, на адресу т.зв. “прокурора”, “начальника слідчого комітету” і “начальника УФСБ”.

Читайте також:
“Немає ніякого судді арбітражного суду Севастополя, є зрадник і продажна шкура!”
– відповідь українського судді кримському “колезі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна