На хабарі “погорів” начальник митниці аеропорту “Жуляни”

 

Військова прокуратура Дарницького гарнізону спільно зі співробітниками Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ затримали при отриманні хабара начальника відділу митного поста “Аеропорт “Київ” (“Жуляни”).

Як повідомляє управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури, неправомірна вигода становила 3 тисячі доларів США.

Ці кошти начальник відділу вимагав та отримав від громадянина за створення умов для переміщення підакцизного товару через державний кордон України поза митним контролем.

Готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 368 КК України (“прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди”) та клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Читайте також:
В аеропорту Львова затримали “системних” хабарників-митників, які ховали речдоки в унітаз

Засудили митника з аеропорту Запоріжжя, який обклав “даниною” турків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна