“Реформа прокуратури”: прокурор Закарпаття призначений на Луганщину

 

Генеральний прокурор Юрій Луценко звільнив Володимира Янка з посади прокурора Закарпатської області та призначив його прокурором Луганської області. Про це “Українським новинам” повідомило джерело в прокуратурі.

У вівторок, 19 липня, Янко вже був представлений колективу.

Як відомо, Володимир Янко обіймав посаду прокурора “корупціогенної” Закарпатської області з січня 2015 року. Доти він працював у прокуратурах Івано-Франківщини.

Раніше Луценко звільнив прокурора Луганської області Юрія Квятковського і призначив його керівником прокуратури Львівської області.

Також генеральний прокурорпризначив прокурором Івано-Франківської області Олександра Стратюка, який доти працював на посаді заступника прокурора Харківської області.

15 липня очільник ГПУ представив нового прокурора “бурштинової” Рівненської області Олега Соболя. До того він був заступником прокурора Львівщини.

Читайте також:
Луценко звільнив прокурора Рівненської області

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна