На Хмельниччині на злітній смузі згорів військовий літак Су-25

 

У Старокостянтинові Хмельницької області на аеродромі під час спроби злетіти загорівся військовий літак Су-25.
Цю інформацію підтвердили у головному управлінні ДСНС в Хмельницькій області, передає УНІАН.

Пожежу локалізовано. Літак повністю знищений вогнем. Ніхто не постраждав.

Начальник служби пожежної безпеки Західного територіального відділу пожежної безпеки майор Вадим Дурдас підтвердив факт інциденту, зазначивши, що це була “авіаційна подія”. Повідомити які-небудь подробиці він відмовився.

Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ прокоментувало інцидент так: заголовок – “На злітній смузі загорівся літак. Льотчик діяв професійно”.
Текст повідомлення: “14 липня близько 16-ї години у Старокостянтинові при виконанні планових польотів загорівся літак Су-25.
Льотчик діяв професійно, здійснив катапультування. Стан здоров’я льотчика – задовільний. Пожежа ліквідована. З метою встановлення причин загоряння створена відповідна комісія”.

Як відомо, у Старокостянтинові Хмельницької області розташована чинна авіаційна база Су-24М, Су-24МР та військовий аеродром.

Читайте також:
У Конотопі серед вулиці перекинувся догори дригом зенітно-ракетний комплекс. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна