Британія вийде з ЄС не раніше кінця 2018 року

 

Велика Британія може офіційно вийти з Європейського Союзу приблизно наприкінці 2018 року. Про це заявив новопризначений “міністр брекзиту” Девід Девіс – державний секретар, що відповідатиме за вихід Британії з ЄС, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Bloomberg.

Девіс також додав, що Британії варто “взяти паузу”, перш ніж починати офіційні переговори про вихід. Які, за його словами, можуть початися “до або на початку наступного року”.

“Стратегія переговорів має бути правильно розрахована і потрібно до цього провести серйозні консультації”, – зауважив міністр.

Нагадаємо, на референдумі щодо членства Британії в ЄС, який відбувся 23 червня, за Brexit несподівано проголосувала більшість – 51,9% виборців.

Читайте також:
Перші призначення нового прем’єра Британії: одіозний Боріс Джонсон очолив МЗС

Джордж Сорос прорахував катастрофічні наслідки Brexit для Британії і Європи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна