У Харкові “пріус” патрульних копів спричинив аварію: 2 загиблих, 5 поранених

 

У центрі Харкова внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля патрульної поліції загинули двоє людей, ще п’ятеро постраждали.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області, сьогодні, 10 липня, близько 4-ї години ранку автомобіль “Тойота Пріус” патрульної служби рухався вулицею Сумською і на перехресті з вулицею Динамівською зіткнувся з “Москвичем-2141”. У прокуратурі зазначили, що, за попередньою інформацією, “Москвич” рухався на зелене світло світлофора. Після зіткнення “Москвич” змінив напрямок руху і зіткнувся з легковиком марки “Саманд”.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів “Москвича” – чоловік і дружина –  загинули. Водій “Москвича”, двоє патрульних, а також водій і пасажир “Саманда” отримали тілесні ушкодження. Всі постраждалі доставлені до лікарні.

Прокуратурою Харківської області проводиться досудове розслідування. Попередня кваліфікація злочину – ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).
Перевіряється інформація, чи були на патрульному авто включені спецмаячки.

Читайте також:
Нацполіція отримає понад 650 нових авто в рамках Кіотського протоколу

За рік роботи машини нових “копів” майже 400 разів потрапляли в ДТП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна