Україна й Польща підписали угоду щодо поставок зброї

 
У рамках заходів саміту НАТО у Варшаві сьогодні, 9 липня, відбулася зустріч міністра оборони України Степана Полторака та міністра національної оборони Польщі Антоні Мацеревича.

Як передає Польське радіо, сторони підписали міжурядову угоду про співробітництво щодо взаємних поставок зброї, військової техніки і надання послуг у військово-технічній галузі.

Прес-секретар міністерства нацоборони Польщі Бартломей Місевич повідомив, що метою цього документа є розвиток співпраці в секторі технологій.

За даними сайту Міноборони України, документом передбачено створення робочої групи з питань військово-технічного співробітництва. Група діятиме в рамках українсько-польської міжурядової комісії з питань економічного співробітництва.

Під час зустрічі генерал армії Степан Полторак та Антоні Мацеревич обговорили процес реформування українського оборонного відомства та питання ситуації на сході України, інформує прес-служба МОУ.

Читайте також:
Президент Польщі оцінив вшанування Порошенком пам’ятника
жертвам Волинської трагедії у Варшаві

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна