Прикордонники укріпили українсько-румунський кордон

 

До Чернівецької області прибули спеціальні групи мобільних підрозділів  Північного, Південного та Азово-Чорноморського регіональних управлінь прикордонного відомства. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Як зазначається, основною метою їх прибуття на Буковину є посилення українсько-румунської ділянки державного кордону щодо протидії протиправній діяльності, пов’язаної з контрабандою сигарет.

“Особовий склад цих підрозділів буде застосовувати набутий на ділянках своїх регіональних управлінь досвід з протидії протиправній діяльності на одній з найбільш активних ділянок кордону на Буковині. Це дасть новий поштовх у розробці форм та способів боротьби з тютюновою контрабандою”, – йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі повідомляють, що хлопці підготовлені для автономних дій на кордоні в складних фізико-географічних умовах, та у будь-яку мить долучатимуться для силової підтримки прикордонних нарядів Чернівецького прикордонного загону.

Ще однією метою перебування фахівців на Буковині є набуття ними досвіду виконання службових завдань в умовах гірської місцевості, отримання навичок гірської підготовки.

Читайте також:
На Закарпатті невідомі стріляли в прикордонника на посту

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна