У наших військ в зоні АТО – найбільші втрати за останні тижні

 

У зоні проведення АТО за минулу добу, 4 липня, загинули троє українських військовослужбовців, ще 13 отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Це найбільші втрати за останні тижні. Днем раніше, нагадаємо, в ЗСУ загиблих не було, поранених – лише двоє.

Полковник Лисенко зазначив, що на Донецькому напрямку “покращилася ситуація на Світлодарській дузі”, де за минулу добу зафіксовано лише два випадки порушення “режиму тиші” – біля Троїцького й Луганського.
Натомість ворог б’є по Торецьку. А “найбільш активна точка” – Авдіївська промзона та околиці Донецького аеропорту. Всього тут зафіксовано 33 обстріли, з них 20 – з важкого озброєння.

На маріупольському напрямку в Мар’їнці снаряд бойовиків учора влучив у житловий будинок, мешканці якого не постраждали.

Як раніше повідомляв штаб антитерористичної операції, ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною та набуває ознак загострення: минулої доби російські окупанти 63 рази обстрілювали українські позиції.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна