“Сепари” 21 раз відкривали вогонь на всіх напрямках

Бойовики 21 разів обстріляли сили антитерористичної операції 4 червня. Про це сказано в повідомленні на сторінці прес-центру АТО.

На Донецькому напрямку під ворожі обстріли зі 122 мм артилерії, 120 мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили українські воїни у Зайцевому. З мінометів калібру 120 мм окупанти били по Новгородському, Кіровому, східних околицях Торецька та Артемовому. Також, 82 мм міномети, бойові машини піхоти та великокаліберні кулемети противник застосував поблизу Майорська.

На Маріупольському напрямку ще до світанку російські окупанти обстріляли опорні пункти сил АТО в Широкиному та Красногорівці з мінометів калібру 120 мм. Крім цього, неподалік Павлополя по наших опорних пунктах ворог стріляв з гранатомету, а біля Мар’їнки – зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку вівся неприцільний вогонь зі 120 мм міномету поблизу Новозванівки.

Читайте також:
Серед знищених бойовиків – снайпер, який убив добровольця-співака Василя Сліпака

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна