Новий голова “Укрпошти” повідомив про подвійне громадянство та зарплатню в 333 тис. грн. на місяць

 

Новопризначений голова “Укропошти” Ігор Смілянський приступив до своїх обов’язків. Сьогодні, 4 липня 2016 року, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян представив його колективу Укрпошти. Про це повідомляє прес-служба Мінінформполітики.

Представляючи Смілянського міністр зазначив, що новий голова має надзвичайно великий досвід в Україні  та досвід роботи за кордоном.

Омелян наголосив, що сьогодні перед “Укрпоштою” стоять серйозні виклики.

“Ми маємо показати нову якість послуг, нове обличчя і нову внутрішню ефективність. Це має бути здорова система для запуску абсолютно іншого підходу до клієнтів для відновлення позицій Укрпошти на українському ринку. Питання номер один – це корпоратизація, вихід Укрпошти з ситуації, в якій вона знаходиться: низькі зарплати, недосконале матеріальне забезпечення, проблеми процедур”, – наголосив Володимир Омелян.

Ключовим завданням, за словами Міністра, має стати збереження робочих місць: “Це великий колектив – 80 тисяч людей. Ми розуміємо, що оптимізація не може відбуватися за рахунок скорочення кількості робочих місць, йдеться лише про покращення ефективності самої праці”.

Крім того, на думку Володимира Омеляна, призначення нових людей з достойною заробітною платнею має стати важливим кроком у знищенні корупційної складової в роботі держпідприємств.

“Нещодавно я ознайомився з інформацією правоохоронних органів по Укрзалізниці. Окремі з керівників отримували нелегально близко 15 мільйонів доларів на місяць. Тому, яку б зарплатню ми не ставили топ-менеджменту державних компаній, це буде в десятки, якщо не сотні разів менше від нелегальних прибутків. Призначаючи достойну зарплатню якісним людям ми хочемо докорінно змінити ситуацію. І одна із задач Ігоря Смілянського – вистояти перед спокусою одномоментного або систематичного нелегального збагачення”, – зауважив Володимир Омелян.

Сам Ігор Смілянський у своєму вітальному слові наголосив на тому, що перш за все, фокусуватиметься на покращенні якості послуг, які надає “Укрпошта”.

“Будуть деякі приємні речі, будуть деякі складні. Проте перше, чого я хочу – це навчити “Укрпошту” усміхатись людям. Клієнти повинні отримувати задоволення від співпраці з колективом та організацією. Ми будемо фокусуватися на простих, зрозумілих всім речах: на знищенні черг, на підвищенні рівня сервісу, на введенні базових, зрозумілих всім послуг, якими буде користуватись більшість населення України”, – запевнив новопризначений голова правління “Укрпошти”.

При тому, як зазначив сам Смілянський на брифінгу, його місячна заробітна плата становитиме 333 тис. грн, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Базова сума моєї зарплати – 333 тис. грн на місяць. Небазова проговорюватиметься, залежно від результатів моєї роботи”, – сказав І. Смелянскій на брифінгу в Києві в понеділок.

На запитання про громадянство, він відповів, що має два громадянства – США і України – і не вбачає в цьому протиріч для роботи в Україні.

“Згідно з українським законодавством, подвійне громадянство не заборонено, хоча і не визнається. Я вважаю, що все було прозоро, я зараз плачу податки в двох країнах”, – сказав глава “Укрпошти”.

Читайте також:
У Кіровограді викрили на хабарах працівників військкомату й “Укрпошти”

СБУ порушила справу за розкрадання 20 млн. грн. на “Укрпошті”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна