Суд дозволив НАБУ затримати Постного

Апеляційний суд виніс ухвалу, відповідно до якої детективи Національного антикорупційного бюро мають затримати фігуранта “газової справи” Валерія Постного та доставити його на судове  засідання сьогодні на 15 годину. Про це повідомив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Синків, повідомляє “Укрінформ“.

“Учора примусовий привід Постного на засідання суду не був виконаний. Родичі Постного та якісь невідомі люди, можливо, тітушки закривали двері у палаті, де він перебуває на лікуванні, і  перешкоджали виконанню приводу. У зв`язку з цим Апеляційний суд надав дозвіл детективам НАБУ на затримання  Постного і примусове доставлення  до суду сьогодні на 15 годину“, – сказав він.

Нагадаємо, Апеляційний суд міста Києва 29 червня ухвалив забезпечити явку підозрюваного у “газовій справі” Валерія Постного на судове засідання 30 червня шляхом приводу. Раніше НАБУ і САП подали до Апеляційного суду скаргу з тим, щоб збільшити розмір застави для підозрюваного Постного до рекордної  суми –  1 млрд 600 млн грн.

Читайте також:
Онищенко впевнений, що слідчі НАБУ роблять з нього цапа-відбувайла і уявлення не мають про газовий бізнес

Заставу “правій руці Онищенка” збільшили в 66 разів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна