Саакашвілі вже мав справу з російським терористом, який здійснив теракт у Стамбулі

 

Підозрюваний в організації теракту в аеропорту Стамбула росіянин Ахмед Чатаєв був заарештований в Грузії під час контртерористичної операції. Про це повідомив очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі в “Фейсбуці“.

“Він був заарештований моїм урядом у Грузії під час контртерористичної операції на чолі з генералом Георгієм Лордкіпанідзе, який наразі є головою поліції Одеси. Троє співробітників наших сил безпеки загинули в тій операції”, – написав він.

Ахмед Чатаєв

Ахмед Чатаєв

Зі слів Саакашвілі, після зміни уряду в 2012 році, новий грузинський уряд на чолі з російським олігархом Іванішвілі відразу ж звільнив Чатаєва, бо багато хто з нових урядових лідерів проголосили його політичним в’язнем.

“Я все ще був президентом і рішуче заперечував проти його звільнення, але вирок був скасований прокуратурою. Зараз він перебуває на волі після того, як нібито вбив так багато невинних людей. Мій 10-річний син подорожував через цей термінал напередодні нападу, тож я відчуваю повну солідарність з родичами жертв безжального вбивства. Чи відчуває уряд Грузії те саме?” – наголосив він.

Детальніше про особу Ахмеда Чатаєва і причетність його до України читайте в матеріалі: “Як російські ЗМІ прив’язали “Правий сектор” до теракту в Стамбулі“.

Читайте також:
Один із терористів в аеропорту Стамбула виявився громадянином Росії

Кількість жертв теракту в Стамбулі зросла. Влада Туреччини описала схему смертників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна